top of page
  • Εικόνα συγγραφέαBRM TEAM

Νανοτεχνολογία σε ξύλινες κατασκευές: 1000+1 λόγοι (σε €) να την προτιμήσουμε!

Τα έπιπλα κουζίνας κοστίζουν χιλιάδες ευρώ. Η σύγχρονη νανοτεχνολογία σου επιτρέπει να τα προστατέψεις για πολλά πολλά χρόνια κυριολεκτικά με πενταροδεκάρες!


Νανοτεχνολογία για ξύλινες κατασκευές Nano Wood 4L

Η υγρασία είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα κυριολεκτικά κάθε κατασκευής του πλανήτη είτε είναι από μπετόν, είτε από μέταλλο, είτε από ξύλο, είτε από όποιο άλλο υλικό.

Ο βασικός λόγος που η υγρασία τρομάζει κάθε ευσυνείδητο κατασκευαστή και κάθε ενημερωμένο ιδιοκτήτη είναι όχι μόνο η ζημιές που μπορεί να προκαλέσει, αλλά κυρίως ότι μπορεί να εμφανιστεί αιφνιδιαστικά, ακόμα και σε καινούριες κατασκευές.

Και συχνά είναι δύσκολη και η ανίχνευση της αιτίας που την προκαλεί και η επιδιόρθωση.

Ένα από τα συχνά θύματα της υγρασίας, αυτή την φορά στην κουζίνα, είναι - τί άλλο; - τα έπιπλα της κουζίνας. Κυρίως τα σημεία γύρω από την εγκατάσταση του νεροχύτη. Εκεί μικρές διαρροές είτε στην ένωση με τον τοίχο, είτε γύρω από τον νεροχύτη, είτε στα υδραυλικά (σωλήνες παροχής, αποχέτευσης κτλ) μπορούν κυριολεκτικά να καταστρέψουν την μοριοσανίδα σε χρόνο θα πούμε DT, αστραπιαία!

Το πρόβλημα είναι φυσικά ότι οι διάφοροι τύποι μοριοσανίδας (πχ μελαμίνη κτλ), όσο καλής ποιότητας και αν είναι απορροφούν τον νερό σαν σφουγγάρι. Οπότε μία μικρή αλλά σταθερή διαρροή μπορεί εύκολα να τις καταστρέψει.

Αυτό το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα με ΕΛΑΧΙΣΤΗ ποσότητα νανοτεχνολογίας BRM Nano-Wood(ή Ultracoat για βελτιωμένο αποτέλεσμα) στις ενώσεις: Με ένα πινελάκι μία μέρα πριν την αρμολόγηση εφαρμόζουμε ελάχιστη ποσότητα στα σημεία που θα κουμπώσουν τα διάφορα τμήματα μεταξύ τους και στον τοίχο.

Αυτή η διαδικασία έχει μηδανινό κόστος, απαιτεί μηδαμινό χρόνο και κόπο και εγγυάται ότι ακόμα και στην χειρότερη περίπτωση μίας συστηματικής διαρροής στα επίφοβα σημεία θα έχουμε αρκετό χρόνο να επιδιορθώσουμε την βλάβη χωρίς να πετάμε χιλιάρικα στην αντικατάσταση των επίπλων μας.

Σημείωση: Για τις πλαστικοποιημένες επιφάνειες υπάρχει το υλικό BRM Nano-Plastic.

Ολοκληρώνουμε με ένα βίντεο από το εργαστήριο μας που δείχνεις την διαφορά.





7 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentarios


bottom of page